НОВО
ПОЛША – СЛОВАКИЯ – УНГАРИЯ
ВАРШАВА – КОШИЦЕ – ДЕБРЕЦЕН

5 дни /  4 нощувки
с тръгване от София, Пловдив, Бургас и Варна

Очаквайте предстоящите ни дати през 2020 г.

Дата на тръгване Цена Статус
16/07/2019 0.00 потвърдена - няма места

Допълнителна информация:
* Необходими документи: валиден документ за самоличност: международен паспорт или лична карта; за лицата под 18 г., пътуващи сами, не придружени от родителите си, или пътуващи с единия от тях – се изисква и оригинал и копие на нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители/ детето им да пътува в чужбина и копие на акт за раждане. Паспортът, оригинал и копие на декларация за съгласие от родител и копие от акт за раждане се носят по време на пътуването.
* Записване и начин на плащане: внасяне на 30% от цената при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, пълният комплект документи се предоставя след цялостното заплащане на услугите; доплащането се извършва най-късно до 14 дни преди датата на отпътуване;
* Допълнителните мероприятия и услуги се заявяват от туриста при записване и се заплащат при доплащане на екскурзията – осъществяват се при минимум 25 туристи. Заявените мероприятия и услуги по време на екскурзията се заплащат в евро и в случай, че могат да бъдат предоставени.
* Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване;
* Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 пълноплащащи туристи;
* При минимум 6 туристи има възможност за трансфер срещу доплащане спрямо базовата цена от Бургас за тръгване от Обзор – 19 лв.; от Св. Влас, Сл.бряг, Несебър, Равда, Ахелой – 15 лв.; от Поморие, Сарафово – 8 лв.; ** Отпътуването от Варна е при минимум 6 туристи;
* Срок за уведомление от страна на агенцията за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване;
* Застраховка "Отмяна на пътуване" струва  от 1,5% до 2,7% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация и съгласно условията на ЗАД Армеец. При отказ на екскурзията поради несъбран минимален брой туристи заплатената премия по тази застраховка не се възстановява. 
* Няма допълнителни визови и санитарни изисквания;
* Унгария: парична единица – унгарски форинт: 1 лев = 142.357 HUF; * Полша: 1 лев = 2,20 PLN ; * Сърбия:  парична единица – сръбски динар, 1 евро = 118 ср.динара (към 10.01.2019).
*Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.
1-ви ден:
Отпътуване в 22.30 ч. (предния ден) от Варна, ул.“Антим I“; в 01.00 ч. от Бургас, ул. „Булаир“ срещу х.„Булаир“; в 06.30 ч. от София, стадион „В.Левски“ по маршрут ГКПП Калотина – Будапеща. Почивки по пътя на 3 часа. Вечерта пристигане в Кошице. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.
2-ри ден:
Закуска. Освобождане на хотела. Свободно време за разходка в централната част на един от най-красивите и втория по големина град в Словакия. Впечатляващи са Дворецът на Андраши, Дворецът на Якаб, катедралата Св. Елизабет, Градската кула и др. Отпътуване за Варшава. Вечерта пристигане във полската столица. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.
3-ти ден:
Закуска. Разглеждане на забележителностите на полската столица – Варшава, разположена на брега на р. Висла и се явява най-големият в страната.: Кралския замък в сърцето на града, построен  през XVI в.; Парка Лаженки и Летния кралски дворец, който е най-големият дворцов комплекс във Варшава; Стария град с красивата архитектура, възстановена след Втората световна война;  Дворецът на културата и науката, който е символ на социализма в страната; църквата „Св. Кръст“, където се пази урната със сърцето на най-прочутият пианист Фредерик Шопен; Къщата-музей на Мария Склодовска Кюри – първата жена с Нобелова награда в света. Свободно време за разходка и покупки. Нощувка.
4-ти ден:
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Дебрецен, Унгария. Почивки по пътя на 3 часа.  Преминаване през Словакия. Вечерта пристигане във втория по големина град в страната.  Настаняване в хотел 3*. Свободно време за разходка в централната част на Дебрецен, който се слави и като Източната столица на Унгария, където са Голямата църква; Общината и пллощада. Нощувка.
5-ти ден:
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване. Почивки по пътя. Пристигане в София вечерта, в Бургас около полунощ, във Варна след полунощ (на следващия ден).
Стандартна цена:
Дата Цена възрастен в двойна/тройна стая:
от София от Пловдив от Бургас от Варна
04-08.06.2019 г.; 16-20.07.2019 г.; 10-14.09.2019 г. 511.00 лв. 521.00 лв. 536.00 лв. 565.00 лв.
* Отстъпка„РАННО ЗАПИСВАНЕ” – 90/60/30 дни преди датата на отпътуванесъответно 9/6/3 %
* Отстъпка за група от минимум 30/20/10 пълноплащащи туристи –  съответно 9/6/3 %
* Отстъпка за дете до 12 г. - 40 лв.
* Ползва се само една от посочените отстъпки – за дете, за ранно записване, за група или СЦО
Цената включва:
-> транспорт с лицензиран автобус;
-> пътни и гранични такси; паркинг;
-> 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Кошице; 
-> 2 нощувки със закуска в хотел 3* във Варшава;
-> обиколка на Варшава с екскурзовод;
-> 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Дебрецен;
-> водач от агенцията по време на пътуването.
Цената не включва:
-> доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с лимит 10 000 € – 8 лв. за лица до 69.99 г., 18 лв. за лица от 70 до 84.99 г.; лица 85 и повече години не се застраховат;   
-> доплащане за ползване на двойна седалка – 240 лв.;  
-> доплащане за единична стая –  120 лв.;  
-> входни такси, туристически такси и билети за градски транспорт.
От До Цена Статус
16/07/2019 20/07/2019 0.00 лева няма места