от Бургас и Варна
НОВА ГОДИНА по съседски в
ЛОЗЕНГРАД, ЧОРЛУ и ЛЮЛЕБУРГАС


3 дни / 2 нощувки

тръгване от Варна, регион Слънчев бряг, Поморие и Бургас

30.12.2020 г. – 01.01.2021 г.

1-ви ден/сряда 30.12.2020 г.:
Отпътуване в 07:30 ч. от Варна, ул. "Антим I''; в 09:15 ч. от Слънчев бряг, бензиностанция "OMV''; в 09:30 ч. от Поморие, спирка автогара; в 10:00 ч. от Бургас, бензиностанция "OMV'' до хотел „Мираж“. Преминаване на границата през ГКПП Малко Търново-Дерекьой. Пристигане в Лозенград/ Къркларели. Настаняване в ексклузивен хотел Royal Bilgic 3*.Свободно време в центъра на града. Вечеря. Нощувка.
2-ри ден/четвъртък 31.12.2020 г.:
Закуска. По желание и срещу доплащане - екскурзия до Чорлу и Люлебургас. Посещение на  модерен търговски център 39 BURDA в Люлебургас и кратък престой в центъра на града. Посещение по желание на фирмен магазин на текстилната фирма ТАЧ с високо качествени спално бельо, завивки и порцеланови изделия. След обяд престой в гр.Чорлу - известен с множество фабрики за производство на кожени изделия, обувки, спално бельо и конфекция. Посещение на търговски център "ORION" - разнообразни магазини на най-търсените турски марки. Връщане в Лозенград и подготовка за новогодишната вечер.
В 20:30 ч. начало на НОВОГОДИШНАТА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела с музика! Нощувка.
3-ти ден/петък 01.01.2021 г.:
Късна закуска. Отпътуване за България в ранния следобяд. Преминаване на границата и пристигане в Бургас, Поморие, Сл.бряг и Варна вечерта.
Цена:
стандартна стая
 
от  Добрич, Варна (при мин.10 души от град),
 Сл.бряг, Несебър, Поморие и Бургас
възрастен в двойна/тройна стая:  280.00 лв.
възрастен в единична стая:  380.00 лв.
2-ма възрастни с 1 дете (0-11.99) в стая: 725.00 лв.
2-ма възрастни с 1 дете (12-15.99) в стая: 765.00 лв.
** за ползване на собствен транспорт се приспада по 30 лв./човек (независимо дали е възрастен или дете) и възможност за ползване на автобусна седалка при престоя в Лозенград не се гарантира
 
Забележка:  Менюто за новогодишната вечеря ще бъде уточнено допълнително! Настаняването в типа стая е по резервация.
Цената включва:
-> транспорт с лицензиран автобус 3*;
-> пътни и гранични такси;
-> 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Royal Bilgic 3*; http://www.royalbilgichotel.com.tr/
(Хотелът е с оценка 9,3 от посетили го клиенти за 2020 г. и е сертифициран за санитарна превенция във връзка с пандемията от КОВИД)
-> празнична вечер в ресторанта на хотела с българска музика, без включени напитки;
-> медицинска застраховка, покриваща разходи по КОВИД за лица до 70 г.;
-> водач от агенцията по време на пътуването.
Пакетната цена НЕ включва доплащания за:
-> застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” за лица над 70 г. – 4 лв.;
-> екскурзия до Чорлу и Люлебургас – 15 лв.;
-> разходи от личен характер; градски транспорт; входни такси.
Допълнителна информация:
* Необходими документи – валиден международен паспорт – минимум 60 дни от датата на връщане; - за лицата под 18 г., пътуващи сами, непридружени от родителите си или с единия от тях – освен международен паспорт се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители/ детето им да пътува в чужбина. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето се носят по време на пътуването заедно с паспорта.
* Записване и начин на плащане: внасяне на 50% депозит при записване и сключване на договор за организирано пътуване; доплащането се извършва най-късно до 15.12.2020 г.
* Допълнителните мероприятия и услуги се заявяват от туриста при записване и се заплащат при доплащане на екскурзията – осъществяват се при минимум 25 туристи.
* Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 пълноплащащи туристи;
* Срок за уведомление при неосъществяване на пътуването – 07 дни преди датата на отпътуване;
* Срокове и анулации: Анулация без неустойка при отказ от пътуване до 20 дни след подписване на договора, само при условие, че остават мин.60 дни до датата на отпътуване;
Ако периодът на резервация е под 60 дни, не се дължи неустойка само в деня на резервирането;
за анулация до 60-30 дни преди тръгване 50% от стойността на пакета
за анулация до 30-21 дни преди тръгване 70%
за анулация до 20-11 дни преди тръгване 80%
за анулация до 10-0 дни преди тръгване 100%
* Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване;
* Застраховка "Отмяна на пътуване" - Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“ - застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина. Удостоверяващи документи,които се изискват при подобни практики са болничен лист и издадена епикриза от здравно заведение. Стойността на застраховката е съобразно цената на пакетната услуга,в размер на 2,5-3% от стойността на пътуването.;
* Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни
* Във връзка с пандемичните условия, към момента на стартиране на офертата, страната е без PCR тест или карантина!!! При въвеждане на нови изисквания, фирмата си запазва правото да информира допълнително клиента, но той е запознат, че при нужда от ваксина или тест, те са за сметка на клиента и не са включени в пакетната цена.
* Валутен курс:  1.00 TRL = 0.23 лв.;   
* Часово време: България 12.00 ч.  Турция 13.00 ч. (от последната седмица на месец октомври до последната седмица на месец март)