Местоположение: Хотел L`Etoile Beach се намира на брега на залива Ичмелер. Центърът на едноименното селище е съвсем наблизо със своите ресторанти, кафенета и барове. Центърът на Мармарис е на 9 километра, а летище "Даламан" е на 100 километра от хотела.
Настаняване: Стаите в хотела са елегантно обзаведени и разполагат с плоскоекранен телевизор, климатик, минибар и електрическа кана. Всяка стая е с изглед към морето, басейна или градината. Самостоятелна баня, с душ или вана.
Храна и напитки: В основния ресторант на хотела се сервира закуска, обяд и вечеря на шведска маса. В следобедните часове се предлагат чай и кафе с торта, а вечер се сервират супи. Хотелът предлага също а`ла карт ресторант и три бара.
Удобства, спорт и забавления: Аниматори, възможност за занимания с фитнес, дартс, билярд, тенис на маса и тенис на корт. За децата има детска площадка. Можете да отпуснете с масаж (срещу допълнително заплащане) или сауна. WiFi срещу заплащане.
Плаж: Хотелът има частен плаж. Разполага и с плувен басейн.
Хранене: All Inclusive – закуска, обяд, вечеря и междинни хранения на шведска маса; алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит.

Стандартна цена: